Konsultaatiot

ihosi hyvinvoinnin parhaaksi

GlowMedin tarjoamat konsultaatiot

Tutustumistarjouksena tarjoamme ihonhoidon/injektiohoitojen konsultaatiokäynnin veloituksetta! Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Ihonhoidon konsultaatio

Haluatko säteilevän, hehkuvan ja terveen ihon? Tarvitsetko ohjausta ihonhoidon suhteen ja haluatko lisätietoa mitä hoitoja voimme tarjota klinikalla, sekä mitkä kotihoitotuotteet tukevat ihonhoitosuunnitelmaa. Meillä GlowMedissa aloitetaan hoitosuhde aina konsultaatiolla. Glowmedin palveluvalikoimasta löydämme juuri sinun ihon tarpeisiin sopivan palvelukokonaisuuden aina kotihoitotuotteisiin saakka. Hoitosuunnitelmassa edetään aina asiakkaan toiveiden ja tilanteen mukaan.

Mitä konsultaatioon sisältyy?

Konsultaatiossa käydään läpi aikaisemmat hoitorutiinit ihonhoidossa ja suunnitellaan juuri sinulle sopivat klinikkahoidot (yksittäis- tai sarjahoitona) sekä tuotteet kotihoitoon.

Kenelle ihonhoidon konsultaatio on tarkoitettu?

Mikäli kaipaat neuvontaa ja ohjausta oikean palvelun valintaan, sekä tarvitset lisätietoa, niin silloin ihonhoidon konsultaatio on juuri sinua varten. Kuulet myös kattavan palvelutarjonnan konsultaatiossa

Injektiohoitojen konsultaatio

Kaipaatko ihollesi nuoruuden täyteläisyyttä ja hehkua? Kaipaatko parempilaatuista ihoa? Haluatko muotoilla, korostaa tai selkeyttää kasvojesi piirteitä? Haluatko parantaa ikääntymisen mukanaan tuomia muutoksia? GlowMedin injektiohoitojen konsultaatiossa käymme läpi kokonaisvaltaisesti tilannettasi toiveitasi ja tavoitteitasi kunnioittaen, ja näin saadaan tehtyä yksilöllinen hoitosuunnitelma. Haluat hoidoissa varmasti panostaa turvallisuuteen, laatuun ja ammattitaitoon? Tervetuloa GlowMedin injektiohoitojen konsultaatioon, jossa sinua palvelee terveydenhuollon asiantuntija.

Mitä injektiohoitojen konsultaatioon sisältyy?

Asiantuntija käy kokonaisvaltaisesti läpi tavoitteesi, toiveesi, ajatuksia hoidettavasta alueesta, sekä aikaisempia mahdollisia hoitoja ja rutiineja ihonhoitosi suhteen. Sinuille tehdään kirjallinen hoitosuunnitelma tarpeittesi ja toiveidesi pohjalta. Voit esittää konsultaatiossa kysymyksiä, ja myös varmistaa, sopiiko toivomasi hoito sinulle. Mikäli sinulle on aikaisemmin tehty injektiohoitoja jossakin muualla, niin selvitäthän käytetyt aineet ja ajankohdat ja otat tiedot mukaasi GlowMediin tullessasi.

Kenelle injektiohoitojen konsultaatio on tarkoitettu?

Kaikki ensimmäistä kertaa GlowMediin injektiohoitoihin tulevat asiakkaat käyvät ensin konsultaatiossa. Mikäli kyseessä on pelkästään huulien muotoilu täyteaineella, niin silloin konsultaatio voidaan tehdä hoidon yhteydessä, jolloin erillistä konsultaatiota ei tarvita. GlowMedissa kunnioitetaan Sinun yksilöllisyyttäsi ja tuodaan parhaat puolesi esiin.

ZO® Skin Health ihonhoidon konsultaatio

Onko toiveenasi säteilevä terve iho? Oletko etsinyt sopivia ihonhoitotuotteita, niitä kuitenkaan löytämättä? ZO® Skin Health medikaalinen ihonhoitosarja tarjoaa sopivan kokonaisvaltaisen ihonhoitoratkaisun kaikille. Siihen kuuluvat tuotteet vahvistavat, korjaavat ja ehkäisevät uusien ihovaurioiden syntymistä. ZO® Skin Health  tuotesarjan medikaalisten tuotteiden käyttö alkaa aina konsultaatiolla. Saat suositukset sinulle sopivista ihonhoidon tuotteista ZO® Skin Health ihonhoidon ammattilaiselta. GlowMed on sertifioitu ZO® Skin Health klinikka.

Mikä ZO® Skin Health on?

ZO® Skin Health on amerikkalainen ihonhoitosarja, jonka teho perustuu tieteeseen. Zein Obagi on maailmanlaajuisesti tunnettu ihotautilääkäri ja ZO® Skin Health perustaja, joka on ollut yli kolmen vuoden ajan edelläkävijä kehittyneille ihonhoitoratkaisuille. Nämä ihonhoitoratkaisut perustuvat Obagin filosofiaan luoda terve iho eikä pelkästään hoitaa ihon sairauksia ja vaurioita.

Millaisia tuloksia ZO® Skin Health medikaalisella ihonhoitosarjalla saadaan aikaan?

ZO® Skin Health tarjoaa yksinkertaisen ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan terveen ihon saavuttamiseen ja ylläpitämiseen. ZO® Skin Health tarjoaa erilaisia hoito-ohjelmia ihon sävyn tasoittamiseen, punoittavan ja herkän ihon hoitoon, pigmenttiläiskien vähentämiseen, näkyviin ikääntymisen merkkeihin sekä epäpuhtaan ihon hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. ZO® Skin Health- ihonhoito-ohjelmien tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle hyvinvoiva ja terve iho.

Mitä ZO® Skin Health medikaaliseen ihonhoitoon sisältyy?

ZO® Skin Health medikaaliseen ihonhoitoon sisältyy kolme vaihetta:

STEP 1: GETTING SKIN READY

GSR on ensimmäinen askel kohti tervettä ihoa. Tarkoitus on tasapainottaa ja normalisoida ihoa (puhdistus, kuorinta, kasvovesi).

STEP 2: PREVENT + CORRECT

Laaja valikoima tuotteita, jotka hoitavat tehokkaasti erilaisia iho-ongelmia, kuten näppylöitä, auringon aiheuttamia vaurioita ja ikääntymisen merkkejä sekä ehkäisevät uusien vaurioiden syntymistä.

STEP 3: PROTECT

Edistyksellinen kolmiosainen koostumus suojaa ihoa auringon ja valon aiheuttamilta vaurioilta. Tuotteiden kolmiosainen koostumus suojaa UVA-/UVB-säteilyltä, HEV-valolta (korkeaenerginen näkyvä valo) ja IR-A säteilyltä (infrapunasäteily). ZO tuotteiden suojateho ei hajoa auringonvalossa, koska tuotteet ovat fotostabiileja.

Mitä ZO® Skin Health medikaaliseen ihonhoitoon sisältyy?

ZO tarjoaa kattavan lähestymistavan terveellisen ihon luomiseen ja ylläpitämiseen kaikille riippumatta ihon lähtötilanteesta. Alkuun pääset varaamalla veloituksettoman konsultaation, jossa sinulle tehdään yksilöllinen ihonhoitosuunnitelma. Konsultaatiossa pääset myös tutustumaan testituotteisiin.

Ihonhoito-ohjelmalla saavutettujen tulosten ylläpito

ZO® Skin Health medikaalisen ihonhoitosarjan kotikäyttöä tukevat GlowMedissa tehtävät klinikkahoidot.