Injektiohoidot

yksilöllisiä piirteitäsi korostaen

Injektiohoidot turvallisesti ja ammattitaidolla GlowMedistä

Täyteainehoidot

Oletko harkinnut täyteainehoitoa omien piirteittesi korostamiseen, muotoilemiseen tai selkiyttämiseen? Onko kasvoillasi sellaisia ikääntymismuutoksia, joihin haluat muutosta? Kaipaatko ihollesi nuoruuden säteilevyyttä ja täyteläisyyttä sekä parantaa ihosi laatua? Täyteainehoitojen avulla voit muokata tiettyjä piirteitä kasvoissasi sekä vahvistaa ja korostaa yksilöllisesti omaa kauneuttasi. GlowMedin hoidoissa huomioidaan aina yksilöllisyys ja lähtökohtana on omat kasvojesi muodot, ja lopputuloksessa haetaan luonnollista tasapainoa.

Käytössä ovat korkealaatuiset, tutkitut ja turvalliset täyteaineet. Ennen kasvojen täyteainehoitoa sinun tulee varata aika injektiohoitojen konsultaatioon, mikäli sellaista ei vielä GlowMedissa ole tehty. Nettisivuilta voit lukea osuuden injektiohoitojen konsultaatiosta.

Mitä täyteainehoito tarkoittaa?

Täyteainehoidon avulla voidaan hoitaa kasvoja kokonaisvaltaisesti lisäämällä joko volyymia tai häivyttämällä ikääntymisen aiheuttamia ei-toivottuja merkkejä. Täyteaineella voidaan myös korostaa, kuten esimerkiksi poskipäiden korostus tai huulten muotoilu.

Täyteaineella voidaan palauttaa ihoon iän myötä menetettyä kosteutta ja elastisuutta sekä tilavuutta. Mahdollisia juonteita voidaan tasoittaa, sekä palauttaa kasvojen rakennetta ja ryhtiä. Konsultaation ja yksilöllisen hoitosuunnitelman avulla pääsemme alkuun!

Millaisia tuloksia täyteainehoidoilla saadaan aikaan?

GlowMed korostaa hoidoissa turvallisuutta, luonnollisuutta ja yksilöllisyyttä. Konsultaation aikana käymme läpi, millaiset tulokset ovat saavutettavissa yksilöllisyys huomioiden.

Onko hoidoissa rajoituksia?

Täyteainehoitoihin GlowMedissa on 18 vuoden ikäraja. Hoitoja ei tehdä raskaana oleville, eikä imettäville. Muita esteitä täyteainehoidoille ovat tulehdustila hoidettavalla alueella, aktiivinen herpes, arpien liikakasvu, hoitoalueella on pysyvää täyteainetta, ihosairaudet, avohaava ihoalueella, ihosyöpä, ihon bakteeri-/sieni-infektiot. Perussairaudet tulee olla hoitotasapainossa. Veren hyytymiseen vaikuttavasta lääkityksestä tulee ehdottomasti kertoa. Voit vielä kysyä hoidon soveltuvuudesta sinulle.

Paranemisaika

Hoidosta palautuminen on nopeaa. Voit palata heti töihin ja voit elää normaalia elämää. Osa asiakkaista voi saada pieniä ja normaaleja sivuoireita, turvotusta, arkuutta tai pientä mustelmaa. Reaktiot yleensä häviävät parissa kolmessa päivässä ja niihin olisi kuiten hyvä varautua, kun miettii ajankohtaa hoidolle. Pistoskohdasta voi vuotaa hieman verta, johtuen neulan pistosta. Mikäli sivuvaikutukset kestävät yli viikon, tai ilmenee muita sivuvaikutuksia ole yhteydessä Hoidon suorittajaan. Lopullinen tulos on nähtävissä noin parin viikon kuluttua hoidosta, joten odota rauhassa.

Tulosten ylläpito

Hoidon tulos säilyy yleensä alueesta riippuen noin 6-24kk. Aika riippuu hoidetusta alueesta, käytetystä aineesta ja siitä kuinka nopeasti oma elimistösi hajottaa täyteaineen. GlowMedilta saat hoito-ohjeet tulosten ylläpitoon. GlowMed lämpimästi suosittelee tulosten ylläpitoon juuri sinulle suunniteltua ZO Skin Health ihonhoidon ohjelmaa ja lisäksi ympäri vuoden käyttöön vähintään SPF30 aurinkosuojaa.

“GlowMedissa pidän tärkeänä hoitoja toteuttaessani, että jokainen asiakas saa arvoisensa palvelun, sekä apua tarvitsemiinsa pulmiin ulkonäössään. Autan saavuttamaan hehkuvan ja terveen, ryhdikkään ihon, jolloin asiakas tuntee voivansa olla taas ihana hehkuva oma itsensä.”

– Anne Korhonen, GlowMedin omistaja

Huulten täyteainehoidot

Kaipaatko huuliin muotoa, lisää täyteläisyyttä tai muuten vain korostusta? Ovatko huulesi epäsymmetriset? Häiritseekö ienhymy tai alaspäin kääntyvät suunpielet? Vaivaavatko rypyt huulissa? Ihmisen ikääntyessä huulien kuivuminen ja rypistyminen on normaalia, ja sitä voidaan parantaa täyteaineilla. Myös huulten symmetriaa ja täyteläisyyttä voidaan parantaa täyteaineilla. GlowMed käyttää tutkittuja ja turvallisia täyteaineita hoidoissaan. GlowMedissa panostetaan turvallisiin, yksilöllisiin ja luonnollisiin lopputuloksiin.

Mitä hoitoon sisältyy?

Huulten täyteainehoidon yhteyteen sisältyy konsultaatio, joten et tarvitse sitä erikseen. Keskustelemme toiveet ja ajatukset läpi, ja täytämme esitietokaavakkeen. Tarvittaessa saat lidokaiini-puudutevoiteen hoidettavalle alueelle. Hoidettavasta alueesta otetaan kuvat hoitotuloksen arvioimista varten. Käymme myös läpi jälkihoito-ohjeet.

Profhilo

Profhilo on ikääntyneen ihon tehokas hoito, sekä miehille että naisille. Hoidon vaikutukset perustuvat hyaluronihappoon. Kaipaatko kasvoihin lisää kosteutta, kimmoisuutta ja haluat parantaa ihosi laatua? Silloin Profhilo on sinua varten.

Mikä Profhilo on?

Profhilo on BDDE-vapaa stabiloitu injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta. Profhilo on sveitsiläiseisen lääkeyhtiön IBSA:n valmistama ja kansainvälisesti palkittu hoito. Se kosteuttaa ja vahvistaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja veltostunutta kudosta.

Millaisia tuloksia Profhilolla saadaan aikaan?

Profhilo eroaa tavallisista täyteaineista monin tavoin rakenteellaan, joka mahdollistaa sen leviämisen suurelle alueelle uudistaen ihoa sekä lisäten kosteutta ja kiinteyttä. Hoidon vaikutukswt ovat nähtävissä iholla välittömänä kosteutena ja ihon sävyn sekä laadun kohentumisena. Ikääntyneen ihon kimmoisuus paranee ja juonteet vähenevät. Nuorelle iholle tehtynä hoidolla saadaan aikaan pehmeyttä, kuulautta ja tasaisuutta.

Profhilo-hoito sopii kaikille, joilla on merkkejä ihon vanhenemisesta ja joille täyteainehoidot sopivat.

Mikäli herää kysymyksiä hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, ole GlowMediin yhteydessä.

Tulosten ylläpito

Hoidon voi ottaa kertahoitona, mutta optimaalisin tulos saavutetaan kahden kerran sarjahoidolla, jotka tehdään kuukauden välein toisistaan. Ylläpito voidaan tehdä noin 4-6 kuukauden kuluttua edellisestä hoidosta.

Ihon syväkosteutus: Restylane Skinboosters

Haluatko saada ihostasi hyvin kosteutetun, hehkuvan ja pehmeän? GlowMed tarjoaa ihon syväkosteutukseen Restylane Skinboosters-hoidon. Ihon syväkosteutus hoidot parantavat ihosi laatua ja tuovat esiin ihon luonnollisen hehkun. Ihon hyvinvointi on GlowMedille tärkeää ja voit helposti parantaa ihosi laatua ihon syväkosteutus hoidolla.

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Ihon syväkosteutushoidot soveltuvat täysi-ikäisille miehille ja naisille, jotka haluavat vähentää ohuita juonteita, parantaa ihon kimmoisuutta ja kosteuttaa ihoa pitkillä hoitotuloksilla. Paranemisaika hoidossa on lyhyt, ja voit yleensä palata töihin heti ja jatkaa normaalia elämää.

Tulosten ylläpito

Tulos säilyy jopa 9-12kk, ja hoidon tekijä neuvoo ohjeet tuloksen ylläpitoon. GlowMed suosittelee kotihoitoon tulosten ylläpitoon juuri sinua varten suunniteltua ZO Skin Health ihonhoidon ohjelmaa sekä lisäksi ympärivuotiseen käyttöön vähintään SPF30 aurinkosuojaa.

Viscoderm® Skinkò e anti-age hoito

Viscoderm® skinkò e on aktiivinen biokomplementointihoito. Hoidossa käytettävä tuote koostuu ikääntymistä ehkäisevistä yhdisteistä, jotka sisältävät yli 50:tä ihoon edullisesti vaikuttavaa ainesosaa, muun muassa ei-ristiinsidottua hyaluronihappoa, vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja. Koostumuksensa ansiosta Viscoderm® skinkò e -hoidolla voidaan ylläpitää ja parantaa sekä orvaskeden että verinahan nystykerroksen solutropismia. Hoidolla voidaan saavuttaa ihon kohentunut ulkonäkö ja hehku, suoja UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita kuten pigmenttimuutoksia vastaan ja näiden vaurioiden korjaaminen sekä ihon rakenteen parantuminen.

Viscoderm Hydrobooster -hoito

VISCODERM® HYDROBOOSTER on miedosti ristiinsidottu hyaluronihappo, joka on suunniteltu parantamaan ihon kosteustasapainoa, kimmoisuutta ja hehkua. VISCODERM® HYDROBOOSTER on tarkoitettu kasvojen dynaamisten alueiden (silmän- ja suunympärysihon sekä otsan) syväkosteutukseen ja pinnallisten juonteiden tasoittamiseen. VISCODERM® HYDROBOOSTER on osa VISCODERM®-tuotesarjaa, joka ehkäisee dermiksen ja epidermiksen vaurioita palauttamalla ihanteelliset fysiologiset olosuhteet.

hoidoilla saavutamme niin luonnolliset kuin näyttävätkin lopputulokset!